ÚJ

Little's Ír Krémlikőr ízesítésű Prémium Őrölt Kávé 100 g

Little's Ír Krémlikőr ízesítésű Prémium Őrölt Kávé 100 g
ÚJ

Little's Ír Krémlikőr ízesítésű Prémium Őrölt Kávé 100 g

Fogy. ár: 2 145 Ft
Kedvencekhez

Ír krém ízű, őrölt kávé

Szuper kiváló minőségű Arabica kávé, ír krém klasszikus ízével. Ír kávé - a vacsora kedvence. Szeretjük retro varázsát, ezért szerettük volna megismételni ugyanazt az ízt az egyik kávénkban. Ezt egy ír whisky aroma (amely valójában fehér tölgyfahordókból származik) és a tejszín íz kombinálásával tesszük. Az eredmény olyan ízű, amely a nevéhez igaz, de mindenféle hab nélkül. Próbálja ki ezt a kávét egy csepp Bailey-vel vagy egy tejszínhabbal a tetején. Legjobban cseppszűrőként vagy francia sajtóként élvezték. Nem alkalmas otthoni eszpresszó gépekhez.

HOZZÁVALÓK

100% Arabica kávé, aromák.
NINCS HOZZÁADOTT CUKOR
 
CSAK 4 KALÓRIA ADAGONKÉNT
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A jó öreg francia sajtó vagy Cafetiere, mint egyesek szeretnék nevezni, egy klasszikus módja, hogy élvezze a infúzióval őrölt kávé . Ezt a módszert egész Európában alkalmazzák, mivel először 1852-ben tervezték, de tudunk néhány titkos tippet, amelyek segítenek a köröm felvételében. Kedvenc kávéink, amelyeket francia sajtóként főzhetünk, a gazdag mogyorós, őrölt kávé . Mivel a kávét négy percig párolják a forró vízben, ez valóban kihozza a selymes, sima mogyoró aromát és kedves testét adja a kávénak.

Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet a frappáns francia sajtó elkészítéséhez, vagy ugorjon közvetlenül a módszerre.

ELŐMELEGÍTÉS

Először töltse fel a kannát frissen vett vízzel, és forralja fel. Többet kell forralnia, mint amennyire szüksége van, mivel javasoljuk a csészék és a French Press előmelegítését forrásban lévő vízzel, hogy a kávé hosszabb ideig melegebb maradjon. Amikor az összes berendezés melegnek érzi magát, dobja ki a forró vizet.

KÁVÉ / VÍZ ARÁNY

Az, hogy mennyi kávéra van szüksége ehhez a főzési módszerhez, a francia sajtó kapacitásától függ. Ehhez a módszerhez 60g kávé és 1 liter víz főzési arányát használjuk, ezért ebben az esetben 21g kávét használtunk a 350 ml-es kávézónkhoz.

VÍZHŐMÉRSÉKLET

Nem akarjuk, hogy túlságosan geek legyenek, de a víz hőmérséklete fontos, függetlenül az alkalmazott főzési módszertől. Ideális esetben a víznek 94 ° C-os hőmérsékleten kell lennie, hogy biztosítsa, hogy a kávé és a kivonat a legjobb sebességgel ne égesse el. Javasoljuk, hogy forralja a vízforralót és egy percig várja meg, amíg kissé lehűl, mielőtt önti.

MÓDSZER

Szükséged lesz:

Little íze átitatott őrölt kávét választott
francia sajtó
bögre
teáskanna
víz
tej (opcionális)
Cukor (nem kötelező)

1. Melegítse fel a francia sajtót és a bögréket forró forró vízzel, és egy perc múlva dobja ki

2. Tegye a kávét a főzőpohárba. 1 liter vízhez nagyjából 60 g kávéra lesz szükség, ezért ebben az esetben 21 g kávét használtunk fel a 350 ml-es kávézónkhoz. Ez nagyjából egy kupacos evőkanál csészénként.

3. Öntsön forró vizet a talajra, és indítson egy időzítőt. A Little márkájú kávézójához 350 ml vízre van szüksége.

4. A talaj felületét kissé keverjük.

5. Helyezze a fedelet a főzőpohár tetejére a hő megtartása érdekében, és indítson egy időzítőt 4 percre.

6. Amikor a négy perc letelt, tálalja a kávét. Nem akarjuk elvetni, hogy ne legyen olyan üledék, amely átjutna a szűrőn. Javasoljuk, hogy öntsön el minden kávét azonnal, különben az továbbra is főz és túl erős lesz!


Ingyenes kiszállítás

Adatok
Cikkszám
tb2291T
Hasonló termékek
Fogy. ár: 2 338 Ft
Fogy. ár: 574 Ft
Fogy. ár: 1 428 Ft
Fogy. ár: 2 275 Ft
Fogy. ár: 3 766 Ft
Fogy. ár: 532 Ft
Fogy. ár: 4 879 Ft
Fogy. ár: 550 Ft
Fogy. ár: 1 315 Ft
Fogy. ár: 2 118 Ft
Fogy. ár: 728 Ft
Fogy. ár: 1 784 Ft
Fogy. ár: 721 Ft
Fogy. ár: 854 Ft
Fogy. ár: 728 Ft
Fogy. ár: 363 Ft