RAW Rolls Mini 5 méter papír (25013)

RAW Rolls Mini 5 méter papír (25013)

RAW Rolls Mini 5 méter papír (25013)

Fogy. ár: 477 Ft
Nem vásárolható!
Kedvencekhez

A spanyol Alcoy kézművesek által készített, teljesen természetes papírok egyszerű választást kínálnak az igényes dohányosoknak, fehérítetlen és finomítatlan vagy tisztított vagy klórozott gördülő papírokkal, vegyszerekkel.

A választás egyértelmű. Válasszon RAW gördülő papírt egy teljesen természetes papírhoz. A RAW-nak saját exkluzív keresztirányú vízjele is van, amely minimalizálja a papírok futását és furcsa égetését. Tartsa ezeket a gyönyörűen áttetsző papírokat a fényig, és láthatja, hogy ezeknek a gördülő papírnak a méz aranybarna természetes színe keresztmetszetben van szabadalmaztatott vízjeleikkel! Egy valódi kézműves gördülőpapír a szó minden értelmében, több mint 100 éves történelemmel, szeretettel öntve minden előállított természetes gördülő papír csomagba.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A RAW egy 12 éves projekt eredménye, melynek célja a lehető legtermészetesebb cigaretta papír megalkotása volt. (Erről részletesen a következő linken olvashat az alapító, Joshua Kesselman tolmácsolásában: RAW Projekt )

Prémium kategóriás cigaretta papírjainkat eco-barát eljárás során 100%-ban szélenergiával állítjuk elő, ezzel is óvva környezetünk. Fontos számunkra miként kerül vissza a természetbe az, amit a természettől kaptunk. Továbbá papírjaink vegyszermentesek, fehérítetlenek, ezáltal klórmentesek. Nem tartalmaznak GMO-t, 100%-ban természetes összetevőkből állnak. Mindegyik papíron megtalálható szabadalmaztatott Criss-Cross vízjelünk, mely megakadályozza a félreégést.

Mára nyugaton már fogalommá váló termékeinket olyan sztárok használják, mint Wiz Khalifa, Miley Cyrus, Seth Rogen, hogy csak a legnagyobbakat említsük.


Ingyenes kiszállítás

Adatok
Cikkszám
tb25013-5m
Min. rendelhető mennyiség
24 db