Bradolife fertőtlenítő kendő 5db 770150

Bradolife fertőtlenítő kendő 5db 770150

Bradolife fertőtlenítő kendő 5db 770150

Fogy. ár: 699 Ft
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A fertőtlenítő hatású BradoLife termékcsalád hatékony védelmet nyújt az Ön és egész családja számára a kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal szemben!

5 db praktikus csomagolású útikendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen. Kéz- és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.

Kezünk tisztasága a higiénia és az ápoltság alapja, amely a betegségek egy részét is távol tartja. Keze akkor is legyen tiszta, ha nincs a közelben kézmosási lehetőség! Ezt biztosítja az Ön számára a BradoLife fertőtlenítő kendő.

Ideális megoldás Önnek a legkülönbözőbb helyzetekben, ha fontosnak tartja a személyes ápoltságot és az egészséget:

Ha Ön kisgyerekes szülő, bárhol megtisztíthatja a gyermeke maszatos kezét, és ezzel elejét veheti a csúnya betegségeknek.

Bulin, fesztiválon vagy utazás közben gyorsan pótolható az elmaradt kéztisztítás akkor is, ha nincs a közelben mosdó.

Amikor hirtelen megéhezik, és kénytelen elfogyasztani némi gyorsételt útközben, étkezés előtt gondoskodhat a keze tisztaságáról.

A tömegközlekedés használata esetén, vagy ha jártában-keltében sok kétes tisztaságú tárgyat kénytelen megfogni, egészsége megőrzése érdekében kötelező a kézfertőtlenítés: minél hamarabb, annál jobb!

A kéz mellett kiválóan alkalmas kisebb tárgyak, felületek letörlésére, fertőtlenítésére (pl. vécéülőke, telefon, billentyűzet stb.).

Miért legyen nálunk mindig BradoLife kendő ?

Ezek az egyénileg csomagolt kendők praktikusan elférnek a táskában vagy a zsebben, így bárhová magunkkal vihetők.

A BradoLife kendő nem ragacsos, se nem szárad ki, hanem éppen a megfelelő fertőtlenítő nedvességet biztosítja akkor is, amikor hirtelen nem tud vízközelbe jutni.

A BradoLife professzionális színvonalú higiéniai hatást nyújt az Ön számára a mindennapokban, hiszen a gyártó Brado fertőtlenítő termékeit kórházi körülmények között is előszeretettel használják.

Roppant kellemetlen, hosszan tartó betegségektől védheti meg magát és szeretteit a fertőzésveszélyes közösségi tereken, a különféle bőrbetegségektől kezdve egészen a megfázásig és az influenzáig.


Ingyenes kiszállítás

Adatok
Cikkszám
tb770150
Hasonló termékek