100% GARANCIA

100% GARANCIA minden termékünkre.

Annyira biztosak vagyunk a termékeik minőségére, hogy mindenre 100% Trafikbox GARANCIÁT vállalunk.

Öngyújtók és dohányzás kiegészítő kellékek

Ha hibás, nem működő terméket találsz az általunk küldött csomagban, akkor jelezd nekünk 8 napon belül. Küldd vissza, és kicseréljük, vagy jóváírjuk neked a hibás terméket. A tálcás (50 db-os) öngyújtóknál egyszerre 50 db-ot tudunk cserélni.

E-cigaretta

Az általunk forgalmazott e-cigaretta készülékre 3 hónap garanciát vállalunk. A garancia a készülékre, ill a folyadéktartó tankra vonatkozik, a porlasztóra NEM!

Amennyiben nem megfelelő használatból adódik a meghibásodást, vagy a készülék külső hatásra sérül meg, és válaik használhatatlanná, úgy a termék elveszti a garanciáját, és nem áll módunkban javítani, ill. cserélni a hibás készüléket.

Amennyiben meghibásodott készüléket visznnek vissza az üzletébe, NE CSERÉLJE KI AZONNAL!

Vásárlói panaszok és megoldások:

Az első és legfontosabb, amit adj át minden új készülék vásárlónak. Töltse fel a készüléket liquiddel, várjon néhány percet, amíg a porlasztóban található vatta megszívja magát folyadékkal, esetleg bekapcsolás nélkül szívjon egyet kettőt a készülékbe, hogy a porlasztó hamarabb telítődjön, és csak ezután kapcsolja be, és kezdje használni az e-cigarettát.

Utána jön a következő problémákkal érkezhet a "kedves, türelmes, visszafogott hangnemű" vásárló.

  • "köpködi a liquidet a készülék" - maximum 2 hetente cseréljen porlasztót a készülékben, mert elhasználódik. Ha ezt betartja, nem lesz ilyen probléma.
  • "túl meleg a füst, és érzem a folyadékot a számban" - Ez a hiba a Joyetech Aio készülékeknél fordul elő áltatában, mert gyárilag 0,6 Ohm-os porlasztóval szerelik a készülékeket, amely gyorsabban átengedi a folyadékot. Cserélje ki a porlasztót nagyobb 1 Ohm ellenállású porlasztóra
  • "be sem kapcsol ez a sz*r" - Töltse fel a készülék akkumlátorát, és a folyadéktartó partont liquiddel, és nyomja meg a készülék bekapcsológombját gyorsan egymás után 5 alkalommal. Ha a gomb világít, a készülék működik. Ha ezután sem füstöl, töltse ki a készülék garanciajegyét, és küldje el a készüléket a Trafikbox címére. A javított, vagy kicserélt készüléket 7 napon belül visszaküldjük az ütletébe. 
  • a boldog vásárló a vásárlás után azonnal (üresen) bekapcsolj a készüléket. " szuper, működik, hallom hogy serceg" - Na ilyenkor égeti ki a porlasztót üresen, amitől használhatatlanná válik a készülék, és jön az 1-es, 2-es pont. Folyadék nélkül soha ne kapcsolja be a készüléket!
  • "most kezdek ecigizni, és azt a 25.000 Ft-os 50W-os készüléket néztem ki" - Attól megfulladsz barátom! Kezdőként egy olcsóbb készülékkel ismerkedj meg az ecigizéssel, és ha tetszik, akkor ruházz be egy drágább készülékbe, mert el fog menni a kedved az egésztől, ha elkezdesz fuldokolni az első slukk után.
  • "Most vettem a készülékemet kínából, szlovákiából, azinternetten és adjál porlasztót hozzá" - Kedves vásárló, a Magyar törvények szerint csak olyan készüléket és hozzá tartozó kiegészítőt forgalmazhatunk, amit az Országos Gyógyszerészeti intézethez bejelentettek, és jóváhagyták a forgalmazását. A te készüléked sajnos nem ilyen. Sőt azen termékek távértékesítését a törvény bünteti.