Trafikbox Blog

ÓRIÁSI AZ ÉRDEKLŐDÉS AZ iSMOD IRÁNT!

Kiss Tamás
Kiss Tamás
2019.08.07 22:37
ÓRIÁSI AZ ÉRDEKLŐDÉS AZ iSMOD IRÁNT!

Minden vártnál NAGYOBB AZ ÉRDEKLŐDÉS a dohány hevítő készülékekre Magyarországon is.

A PMI "sajátos" IQOS bevezetési stratégiája, és a piaci igények miatt szükségesnek láttuk az iSMOD hevítő készülékek bevezetését. 

Közel 200 Trafikban kapható az iSMOD, így meg tudjuk veled osztani a kezdeti tapasztalatokat.

Néhány tapasztalat az iSMOD hevítő készülékekről:

Néhány tapasztalat az iSMOD hevítő készülékekről:

  • Az IQOS meghibásodásokat alapul véve, egy 10%-os meghibásodásra számítottunk, ehelyett mindössze 2% hibás iSMOD készüléket cseréltünk a vásárlóknak.
  • Hevítő penge törés - A hevítő pengének "nyíl egyenesen" kell állnia, mielőtt ráhúzzuk a dohánytöltetet, és levenni is csak kupakkal együtt szabad, mert a kerámia hevítőpenge eltörhet. A pengetörés NEM GARANCIÁLIS probléma, mivel rendeltetés szerű használat során nem kellene eltörnie. A penge töréseket szerződött szervíz partnerünk javítja.
  • Hevítő tüske törés - NEM TÖRIK! Az iSMOD II dupla készülék már kerámia hevítő tüskével készül, amit szinte lehetetlen eltörni, mivel elforog a HEETS rajta, és így nem tud eltörni (nekünk harapófogóval feszegetve sikerült csak eltörni)
  • iSMOD I kikapcsol, és nem kezd hevíteni - Nagyon kevés ilyen hibával találkoztunk, de azonnal cseréltük a készüléket.
  • iSMOD II készülék hevítője nem tölt a poverbankról - 3 db készüléknél merült fel ez a hiba, azonnal cseréltük.

FONTOS: Az iSMOD NEM IQOS klón, utánzat, vagy másolat!

Az iSMOD készülék saját szabadalmakkal rendelkezik, amelyek nem egyeznek meg az IQOS szabadalmaival. Több millió dolláros fejlesztés, több éves tesztelés, vizsgálatok előzék meg a piaci bevezetést. 

GARNCIAKEZELÉS: Kérjük az iSMOD hevítő készülékek eladásakor hívd fel a vásárló figyelmét, hogy ha bármilyen garanciális problémát tapasztal, rendellenes működést tapasztal a használat közben, azt a www.mysmok.hu oldalon jelezze. 

Az iSMOD hevítő készülékeket az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni.

MEGRENDELÉS