Őrölt kávé Isztambul Mozart - varázslatos történet
Vajon Mozart ivott kávét a Figaro házassága megírásakor? Teljesen lehetséges, mert Bécs hosszú évszázadok óta őrült a bajnokok fekete italától. A legjobb, ha tapasztalataival üzemelteti a pörkölőt , amelyet a Helmut Sachers szakemberei nagyon jól ismernek , és amelynek előállítása a Stambulia Mozart őrölt kávé . 1929 óta tapasztalatokat gyűjtenek és megerősítik a titkos technológiát, amely lehetővé teszi számukra a klasszikus , időtlen ízű kávé megszerzését . Ez az aroma leveszi a lábadról, finom íze pedig a jó érzések felhőjét borítja be.
A legfinomabb bab íze
A legjobb Arabica a hegyekben magasan található ültetvényekből származik. Ezeket a magas hegyi, kemény babokat használják az Isztambul Mozart finom, enyhe, nem irritáló, bársonyos, kiegyensúlyozott ízű kávé előállításához. A hosszú égési idő miatt nem tartalmaz nagy mennyiségű kávésavat, ami káros lehet az emésztőrendszerre. A bab pörkölésének átlagos ideje, amelyet azután a legmagasabb osztályú eljárásoknak megfelelően őröltek, lehetővé tette az első osztályú aromák és a friss íz megőrzését. A Stambulia Mozart egy állandó értékű kávé , amely másodpercek alatt megváltoztatja a hangulatot.
Az ökológia a kulcs
Stambulia Mozart kávé származó Helmut Sachers összhangban előállított összes ökológiai elvek. Először is, ez az osztrák vállalat csak bevált ültetvényekkel dolgozik, ahol nincs visszaélés. Másodszor, az égési folyamatot úgy hajtják végre, hogy a lehető legkevesebb üvegházhatású gáz kerüljön a légkörbe. Ha kedveli egy természetorientált gyártó nemes ízét, az őrölt Mozart Isztambul a lehető legjobb választás.
